Ervaring in het gebruik van Maxisize

Tube Maxisize penisvergrotingscrème

Gaf het als een grap, maar hielp serieus

Mijn naam is Michael en ik woon in Mexico City. Ik heb een beste vriend - Sam. We kennen hem al van jongs af aan. Hij is een toffe vent, maar erg timide. Zo'n typische nerd. Na zijn studie trouwde hij, maar letterlijk een jaar later scheidde hij en raakte hij nog meer teruggetrokken. Een keer zaten we bij hem, dronken bier na het werk, en hij vertelde me over zijn probleem. Het blijkt dat zijn vrouw hem verliet omdat hij haar niet in bed kon plezieren. Sam had een kleine penis, en dat maakte hem enorm van streek.

Toen Sam jarig was, gaf ik hem een ​​cadeau - ik kocht verschillende tubes Maxisize-crème. Ik geloof niet echt in al die dingen, maar ik dacht dat het ineens zou helpen. Bovendien was Sam volledig depressief. Hij probeerde nog een paar meisjes te daten, maar al zijn relaties eindigden na mislukte seks.

We ontmoetten Sam 2 maanden later, en ik herkende hem niet eens meteen. Ik heb hem al heel lang niet meer zo gelukkig gezien. Het blijkt dat Sam Maxisize-crème heeft geprobeerd en het werkte. Sam zei dat zijn penis 6 centimeter langer werd en ook veel dikker werd dan voorheen. Sam was niet meer bang voor intieme relaties, hij vond een vriendin en heeft elke dag seks met haar. Hij was me ongelooflijk dankbaar voor het feit dat ik hem Maxisize gaf.

Na dit verhaal besloot ik de crème bij mezelf te proberen, hoewel ik geen specifiek probleem heb met de grootte van de penis. Na slechts een week gebruik werd mijn penis ook groter en mijn vrouw was helemaal in de wolken met de nieuwe posities en langere geslachtsgemeenschap.

Penis vergroot met Maxisize met 3 cm

Nu gebruik ik alleen af ​​en toe room als ik iets heter wil. Maar het resultaat is echt gaaf, en het is niet voor één dag, maar blijft voor altijd. Ik raad alle mannen aan om het te proberen. U zult er zeker geen spijt van krijgen.

Hoe Maxisize te gebruiken

Maxisize-crème is erg handig in gebruik en zelfs de toepassing ervan is al plezierig, omdat het moet worden aangebracht met massagebewegingen. Na het aanbrengen van de crème is er geen branderig gevoel of andere onaangename sensaties. Integendeel, je voelt warmte en een golf van energie. En na 30 minuten kun je zien dat het lid veel groter is geworden.

Ik geloof dat Maxisize-crème echt de beste crème is voor penisvergroting. Het werkt 100%. En door zijn gebruik is hij ook nog eens zuinig. Deze crème is een prima alternatief voor die mannen die wat problemen hebben in de intieme sfeer. En degenen die geen problemen hebben, zullen deze crème ook lekker vinden. Het tilt seksuele relaties naar een nieuw niveau van sensualiteit. Elke vrouw zal de veranderingen onmiddellijk opmerken en zal nog meer van je houden.

Maxisize moet worden aangebracht met massagebewegingen

Om de crème aan te brengen, hoef je niet naar de dokter, doe een aantal tests. Als u geen hartaandoening heeft en geen allergieën heeft voor de componenten van de crème, kunt u deze veilig gebruiken. Bovendien helpt de crème niet alleen bij het omgaan met fysieke problemen, maar ook bij psychische problemen. Als je eenmaal ziet hoeveel plezier je partner krijgt, zal het gevoel van eigenwaarde enorm toenemen.

Gel-ervaring

Ik gebruik altijd crème voor seks. Eerst ga ik douchen, dan smeert mijn vrouw crème op mijn penis. Ze geeft me een fantastische massage, die we meestal combineren met voorspel. Binnen een half uur na het aanbrengen van de crème heb ik zo'n uitbarsting van energie dat ik klaar ben om de hele nacht seks te hebben. Eén tube bij dagelijks gebruik is voldoende voor 15 dagen.