Beoordelingen over Maxisize

 • Thijs
  Mijn vrouw en ik zijn 4 jaar samen. We hebben een gemeenschappelijke baan, gemeenschappelijke vrienden en hobby's. Maar alles was niet zo rooskleurig in pastelkleuren. Het kwam door de grootte van mijn penis. Ooit kocht mijn vrouw Maxisize. In het begin was ik zelfs een beetje beledigd. Maar na een week zag ik het resultaat. En na een maand werd de grootte van mijn penis 5 cm groter. De vrouw is opgetogen, net als ik!
  Maxisize
 • Sem
  Ik had erectieproblemen. Ik ging naar de dokter, maar niets hielp. Vreemd genoeg heeft Maxisize me geholpen. Na twee weken gebruik is mijn penis aanzienlijk gegroeid. Ik kreeg meer zelfvertrouwen en het probleem met de erectie verdween vanzelf. Als je een penis smeert voordat je geslachtsgemeenschap hebt, voel ik me over het algemeen een seksuele reus.
  Maxisize
 • Levi
  Maxisize heeft mijn leven gered! Om precies te zijn, verlost van verveling en eentonigheid. Wat nu geen nacht is, is een vakantie voor mij en voor mijn vrouw. Het maakt niet eens uit dat we heel weinig slapen. Door het gebruik van de crème nam mijn penis niet alleen toe (+6 cm), maar werd hij ook een sterkere erectie en begon de geslachtsgemeenschap 2 uur te bereiken.
  Maxisize
 • Tim
  Mijn relaties met meisjes verliepen niet goed. Om precies te zijn, ze zeiden allemaal dat ik een goede vent was, maar meer niet. De reden was de bescheiden grootte van mijn penis. Ik heb allerlei volksrecepten geprobeerd, maar niets hielp. Maxisize hielp mijn probleem voor mij op te lossen. In 2 maanden tijd is de penis 5 cm gegroeid en veel dikker geworden.
  Maxisize
 • Levi
  Ik breng Maxisize aan op de penis voordat ik geslachtsgemeenschap heb. Soms doet mijn vriendin het samen met een massage. Het lid wordt veel groter. Onze seks wordt langer en intenser. Ik ben gewoon heel blij met de crème. En het meisje zal nu elke keer een orgasme ervaren, en niet van tijd tot tijd.
  Maxisize
Gebruikersbeoordeling Maxisize
4.8
10