EENVOUDIGE MANIEREN OM Dick SNEL TE VERHOGEN

Om de penis thuis snel en permanent te vergroten, kun je nauwelijks magische pillen slikken of medicinale kruiden drinken - er zijn geen medicijnen die de penis direct en langdurig langer en dikker kunnen maken. Daarom, als u thuis de grootte van uw penis wilt vergroten, heeft u niet alleen een wondercrème nodig, maar ook spiertraining, massage, mechanisch rekken of andere manipulaties.

Behoefte aan penisvergroting

in welke gevallen is het nodig om de penis te vergroten

Zoals je weet, is de penis de trots van elke man. Paradoxaal genoeg zijn bijna alle mannen ongelukkig met de omvang van hun waardigheid. In onze tijd heeft echter niet iedereen het vermogen en de wens om de penis te vergroten met behulp van een operatie of dure apparatuur.

Maar als je spieren kunt opbouwen, waarom kun je dan niet hetzelfde doen met de geslachtsdelen? De penis is geen spier, en het is logisch om aan te nemen dat er oefeningen zijn die hem groter maken. De belangrijkste voorwaarde voor een succesvolle penisvergroting, zoals bij elke andere belangrijke kwestie, is regelmatige lichaamsbeweging.

Voordat u echter beslist over penisvergroting, moet u weten of het nodig is om dit voor u te doen. Bovendien wordt het bovendien aanbevolen om een ​​uroloog te raadplegen.

De wereldwijd geaccepteerde schaal voor mannelijke maten is als volgt:

 • Kleine penis meet tot 16 cm.
 • Een middelgroot lid kan 16 tot 18 cm lang zijn.
 • De penis, die meer dan 18 cm lang is, is groot.

Daarom, als je een kleine penis hebt of de eigenaar van een grote waardigheid wilt worden, raden we je aan aandacht te besteden aan de technieken die je thuis kunt gebruiken.

Een praktische gids voor penisvergroting

Om de penis met een paar gevoelens te vergroten, raden we aan om aandacht te besteden aan speciale gymnastiek. Als het regelmatig wordt uitgevoerd, merkt u niet alleen een toename van de penis, maar ook een afname van de gevoeligheid, waardoor u de geslachtsgemeenschap kunt verlengen.

manieren om het mannelijke lid te vergroten
 1. Oefening moet in een ontspannen toestand worden gedaan.
 2. Pak de penis met één hand vast en knijp stevig in de eikel. In dit geval mogen er geen pijnlijke gevoelens zijn, evenals stoornissen in de bloedsomloop.
 3. Trek de penis van u af, maak geen plotselinge schokken. Je moet trekken totdat onaangename sensaties ontstaan.
 4. Houd de penis enkele minuten in deze toestand en probeer de rek geleidelijk te vergroten.
 5. Neem een ​​korte pauze. Geef tegelijkertijd een zachte massage om de normale bloedcirculatie te helpen herstellen.
 6. De oefening moet meerdere keren worden herhaald, waarbij de rekrichting van de penis voortdurend verandert. Vergeet niet om na elke rekbeurt te masseren.
 7. Bij de laatste benadering, herhaal de eerste oefening en knijp dan tien keer stevig in de penis.

Handmatige stimulatie van de geslachtsorganen is niet minder effectief dan andere technieken waarbij mechanische apparaten of medicijnen worden gebruikt. Deze techniek is de veiligste manier om mannelijkheid te vergroten.

Dit komt doordat de veiligste grip wordt gebruikt, waardoor de druk op belangrijke zenuwuiteinden wordt weggenomen. Het is echter erg belangrijk om naar uw sensaties te luisteren om niet te hard te knijpen en de bloedsomloop te verstoren.

Door deze oefening regelmatig uit te voeren, is het mogelijk om de lengte van de penis in 3-4 maanden met enkele centimeters te vergroten. Bovendien zult u de eerste resultaten binnen 2-3 weken opmerken.

Massagemethoden om de penis te vergroten

Voordat u begint met het masseren van uw penis, moet u zich voorbereiden. Dit is niet alleen erg belangrijk voor de effectiviteit van de massage, maar ook voor de veilige uitvoering van deze techniek. Allereerst moeten de handen worden gewassen en behandeld met een desinfecterende oplossing. Een warm kompres moet op de penis worden gelegd. Hiervoor wordt een zachte natuurlijke stof gebruikt, die wordt bevochtigd met thermaal water. De compressietijd is ongeveer drie minuten. Na deze tijd moet de stof opnieuw worden bevochtigd en moet de procedure opnieuw worden herhaald. Daarna is de penis klaar voor massage. Zo kunt u de bloedtoevoer naar de zachte weefsels verbeteren en de elasticiteit van de huid verbeteren, zodat de massage effectiever zal zijn.

De belangrijkste fasen van massage:

 1. Zit comfortabel.
 2. Het lid moet in een opgewonden toestand zijn.
 3. Breng glijmiddel aan op de penis.
 4. Pak het vast met uw duim en wijsvinger bij de basis.
 5. Maak krachtige en zachte bewegingen naar beneden en naar buiten. In dit geval is het nodig om het hele oppervlak van het orgel aan te raken, met uitzondering van het hoofd. Bewegingen zouden moeten zijn als het melken van een koe.
 6. Blijf 10-15 minuten masseren.
 7. Massage moet dagelijks worden gedaan.

Na een paar weken regelmatige massage kan een aanzienlijke toename van zowel de dikte als de lengte van de penis worden vervangen.

Er is ook een speciale techniek waarmee je snel de grootte van het hoofd kunt vergroten. Deze techniek lijkt op de bovenstaande massagemethode, maar alle bewegingen moeten langzaam worden uitgevoerd.

massage voor mannelijke penisvergroting

Massagestappen:

 1. Probeer zoveel mogelijk bloed naar het hoofd te krijgen. Controleer tegelijkertijd het drukniveau in de geslachtsorganen.
 2. Houd uw vingers een paar seconden in deze positie.
 3. Laat je vingers los en neem wat rust.
 4. Herhaal de massagebewegingen nog een keer en verleng de belichtingstijd op het hoofd.
 5. Na het sporten zal de kop van de penis groter worden. Knijp in de basis van de penis en houd deze een paar seconden vast.
 6. Doe deze massage dagelijks gedurende 10 minuten.

Met regelmatige massage wordt uw penis niet alleen groter, maar kunt u ook bogen op uithoudingsvermogen en verhoogde seksuele activiteit. Het wordt aanbevolen om periodiek van techniek te veranderen om actief alle zones van de penis te beïnvloeden.

En vergeet niet dat geen enkele training effectief zal zijn als je hun effect niet versterkt met positieve emoties. Je moet van jezelf houden en je mannelijkheid prijzen en mentaal de gewenste centimeters laten groeien. Dit zal je helpen om na een paar dagen aan lichaamsbeweging te blijven en dingen voor elkaar te krijgen door je droomlichaam op te bouwen.