Topmanieren om uw penis thuis te vergroten

hoe je een lid thuis kunt vergroten

Veel vrouwen zijn ervan overtuigd dat de omvang van de mannelijkheid niet van cruciaal belang is in liefdesaffaires. Maar in sommige gevallen kunnen de zeer kleine afmetingen van de penis een grote invloed hebben op het intieme leven, en niet op de beste manier.

Is het realistisch om de penis thuis te vergroten? Of moet u tevreden zijn met de afmetingen die Moeder Natuur biedt?

Hoe effectief zijn methoden voor thuisvergroting?

Het lid blijft groeien tot ongeveer 20 jaar. En hoewel de groei na verloop van tijd stopt, maakt de moderne realiteit het proces van aanpassing van dit orgaan mogelijk. Thuis de penis vergroten is een heel reële taak.

Mannen die ontevreden zijn over de grootte van hun waardigheid of die niet het gewenste resultaat hebben gekregen tijdens het gebruik van thuistechnieken, kunnen hun toevlucht nemen tot alternatieve methoden voor penisvergroting. Dit omvat de transplantatie van spierweefsel van de penis door een operatie. Deze procedure is nogal ingewikkeld en duur. Bovendien staat er na de operatie een lange revalidatieperiode op het programma. Deze vergrotingsmethode is alleen van toepassing in de meest kritieke gevallen.

Er zijn een groot aantal speciale methoden en technieken ontwikkeld voor vergrotingsdoeleinden. Een man kan alleen het meest geschikte en geschikte kiezen voor een bepaald geval. U kunt bijvoorbeeld uw waardigheid vergroten zonder uw huis te verlaten door verschillende thematische videozelfstudies te lezen die u op internet kunt vinden. Of gebruik veel geadverteerde pillen, gels, zalven, injectables, enz.

Het is natuurlijk onwaarschijnlijk dat het mogelijk zal zijn om indrukwekkende parameters van de waardigheid van pornoacteurs en films van het genre "erotica" te bereiken. Het vergroten van uw eigen gevoel van eigenwaarde en stijgen in de ogen van uw partner is echter een volledig haalbare taak.

Bovendien helpen de meeste van de volgende penisvergrotingsmethoden niet alleen om de penis te verkleinen, maar kunnen ze ook helpen de erectiele functie in de toekomst te behouden en te verbeteren.

Penisvergroting met zalven, crèmes of gels

Zoals de praktijk laat zien, zijn producten op basis van gel of crème het meest effectief in termen van penisvergroting. Het principe van hun werking bestaat uit het uitzetten van de bloedvaten van de penis en de bloedstroom naar het mannelijke orgaan.

Volksmanieren om te vergroten

folk remedies voor penisvergroting

Natuurlijk, door de enorme verscheidenheid aan methoden om de fallus thuis te vergroten, is het nuttiger om degene te kiezen die op het lichaam inwerken zonder bijwerkingen te veroorzaken en zonder de organen en systemen te beschadigen. Het is om deze reden dat mannen die hun waardigheid willen vergroten, kiezen voor folkmethoden. Traditionele medicijnrecepten worden al lang door mannen gebruikt om de vroegere kracht nieuw leven in te blazen en de grootte van de penis aan te passen.

De vergroting van de penis met behulp van folkremedies is een nauwgezette en niet snelle zaak. Maar de juiste aanpak belooft positieve resultaten zonder de gezondheid te schaden. De basis van een dergelijke therapie zijn infusies, afkooksels en kruidenmengsels. Ze moeten gedoseerd en zorgvuldig worden geconsumeerd en ervoor zorgen dat er geen allergie is voor een van de componenten van het product.

De volgende kruiden en producten worden als het meest effectief beschouwd in termen van penisvergroting:

 1. Tijm.Verbetert de conditie van het lichaam als geheel en het urogenitaal systeem afzonderlijk. Voor de bereiding van geneesmiddelen worden bloeiwijze bladeren en stengels gebruikt, de wortels zijn hiervoor niet geschikt. Het basisrecept raadt aan om 100 g tijm in een glas kokend water te gieten. Ik gebruik de huidige, gekoelde en uitgedrukte vloeistof twee keer per dag in een half glas.
 2. Alsem.De samenstelling van de plant remt de ontwikkeling van ontstekingen en heeft een stimulerend effect op de functionaliteit van de bloedsomloop, wat bijdraagt ​​aan de vergroting van de penis. Om de bouillon te bereiden, neemt u 5 g alsem en giet u 1 liter koud water. De 10 minuten gekookte drank wordt afgekoeld, gedecanteerd en elke dag in een glas gedronken. Deze behandeling verstevigt de bloedvaten, waardoor de penis uitrekt en zich met bloed vult.
 3. Knoflook.Het wordt beschouwd als een erkend afrodisiacum dat het mannelijk libido kan verhogen. Bovendien kunt u met zijn hulp de penis effectief thuis vergroten. Het product kan het beste worden gebruikt in de vorm van een tinctuur - gehakte knoflook (10 teentjes) giet 0, 5 l alcohol en meng goed. Het mengsel wordt gedurende 10 dagen toegediend en gedurende een maand dagelijks in 20 druppels ingenomen.
 4. Aloë-sap.Een krachtige bioprocesstimulator die een gunstig effect heeft op lichaamssystemen. Het maken van een tinctuur voor het vergroten van de mannelijke penis is niet zo moeilijk. Giet 0, 5 l hoogwaardige wodka in een geschikte bak en voeg er een paar eetlepels honing en gehakte aloëblaadjes (500 g) aan toe. De tinctuur wordt 7 weken naar een koele plaats gestuurd. Het eindproduct wordt 3-4 keer per dag een uur voor de maaltijd gebruikt.

Extender om te helpen

penisvergroting extender

Extender is een modern apparaat dat erg populair is bij mannen die hun penis thuis willen vergroten en de lengte en diameter willen veranderen.

Dergelijke apparaten zijn onderverdeeld in vacuüm, riem en lus. Die laatste zijn zuinig in prijs, maar minder handig in gebruik. De vermelde soorten apparaten zijn een dubbelzijdige fixator: de ene steunt tegen het schaambeen, de andere zet het penislichaam en het hoofd vast. Aan de zijkanten van de penis bevinden zich speciale veren die trekbewegingen mogelijk maken. Zo'n apparaat werkt aan het natuurlijke vermogen van de penis om te veranderen en te groeien onder invloed van fysieke kracht. Het regelmatige gebruik garandeert een effectieve penisvergroting na een paar weken vanaf het begin van het gebruik.

De lading ophangen

Een van de oudste procedures voor penisvergroting met geïmproviseerde middelen is het gebruik van gewichten en gewichten. Het effect van het vergroten van de penis door dergelijke manipulaties bestaat echt. De procedure omvat verschillende fasen:

 • opwarmen van de penis met massagebewegingen;
 • de plaats van de pleister direct voor het hoofd;
 • een lading aan een touwtje hangen.

De eerste pogingen om de lading vast te houden zouden ongeveer 1-3 minuten moeten duren. De tijd neemt geleidelijk toe, evenals het gewicht van de gewichten.

Let op!De kop van de penis mag niet worden blootgesteld aan genitaal gewicht. Als dit gebeurt, moet het gewicht worden verminderd door het gewicht van de gewichten te coördineren.

Massage

Volgens de beoordelingen van de ondervraagde mannen kunt u met gerichte penismassage positieve resultaten behalen na 3 maanden regelmatige training. Een effectieve en hoogwaardige massage voor penisvergroting thuis bestaat uit 3 fasen:

 1. Voorbereidend.Was handen en geslachtsdelen grondig. De omgeving moet kalm en bevorderlijk zijn voor de procedure. Vervolgens moet u een servet van natuurlijke stoffen met warm water bevochtigen en er een paar minuten een penis in wikkelen. Deze procedure activeert de bloedstroom naar het orgel.
 2. Massage om de penis te vergroten.Een paar druppels massageolie (neutraal) worden zowel op de handpalmen als op de basis van de penis aangebracht. Verdere acties kunnen worden uitgevoerd volgens een van de twee schema's:
  1. Standaard penisvergrotingstechniek. Het lijkt op gewone masturbatie. De penis wordt vastgegrepen door een "ring" van duim en wijsvinger. Bewegingen worden uitgevoerd op het "slappe" lid. Binnen 3 minuten moet u de penis van de basis tot aan het hoofd masseren. Meestal stimuleert deze manipulatie een erectie. Het proces mag niet worden voltooid met ejaculatie, maar moet onmiddellijk na de vorming van de "riser" worden "ingekort".
  2. Bewegingen om de diameter van de penis te vergroten. De vingers van de linkerhand bedekken de hele lengte van de penis strak. Met zachte draaiende bewegingen van de rechter ledemaat is het noodzakelijk om steeds hoger langs de romp van het orgel af te dalen.
 3. Laatste fase.Was de olie van de penis en trek ondergoed aan dat de beweging niet belemmert. Sta geen onderkoeling toe van het gebied dat wordt gemasseerd. Om dit te doen, moet u de procedure voor het slapengaan uitvoeren, zodat u onmiddellijk na de massage naar bed gaat, met uitsluiting van de mogelijkheid van blootstelling aan koude lucht.

De pomp gebruiken

Het werkingsprincipe van dit apparaat is om te werken op een lid met lage druk. Hiervoor wordt het orgel in een speciaal apparaat geplaatst dat een pomp wordt genoemd. Als gevolg van de bewegingen van het apparaat, dat lijkt op de werking van een zuiger, stroomt het bloed sterk naar de penis en verlaat het zwak. De penispomp is een zeer populair apparaat onder mannen die thuis niet alleen de lengte, maar ook de dikte van de penis willen vergroten.

Jelqing en andere oefeningen

De jelqing-techniek is een speciaal systeem van bewegingen dat doet denken aan een penismassage, met het enige verschil dat jelqing wordt uitgevoerd onder voorbehoud van het onmisbare gebruik van een speciaal glijmiddel. Over het algemeen wordt zo'n onafhankelijke methode voor penisvergroting als erg oud beschouwd - volgens sommige onderzoeken werd deze gebruikt door oude Afrikanen en Indianen.

Het principe van jelqing is om melkachtige bewegingen uit te voeren. De procedure wordt uitgevoerd op een stijve, stijve penis. Met uw duim en wijsvinger moet u het orgel naar beneden en dan naar buiten trekken, terwijl u een massage maakt. De vingers moeten het hele oppervlak van de penis raken, behalve de eikel.

Tip.De methode is alleen nuttig als er een smeermiddel wordt gebruikt. Geïmproviseerde producten in de vorm van shampoos en gels kunnen niet worden aangebracht. Het belangrijkste doel van jelqing is om de bloedcirculatie in de penis te vergroten, waardoor de dikte en lengte worden vergroot.

Bovendien kunt u thuis de volgende gymnastiekoefeningen voor penisvergroting toepassen:

 1. Maak met behulp van een zak gevuld met verwarmde ontbijtgranen voorlopige bevestigingen aan de penis. Verder wordt het orgel in een toestand van onvolledige erectie gebracht. Als u de wortel met uw vingers vastpakt, moet u omhoog gaan, alsof u aan het orgel trekt. U mag de penis niet tot aan het hoofd bereiken. Het wordt aanbevolen om een ​​dergelijke oefening elke dag in 20 benaderingen uit te voeren, de snelheid te verhogen en het aantal op 200 keer te brengen. In het geval van een sterke erectie, moeten de lessen worden uitgesteld en moeten ze wachten tot de waardigheid "afneemt", en dan de beweging weer voortzetten.
 2. Beweeg met je hele handpalm. De penis moet ongeveer 10 seconden worden omwikkeld en samengeknepen. Tijdens deze compressie moet het orgel afwisselend heen en weer worden getrokken en naar de zijkanten.

Andere methoden voor penisvergroting

Als de vermelde methoden die thuis kunnen worden gebruikt niet hebben geholpen om de penis te vergroten, zou u alternatieve oplossingen voor dit probleem moeten overwegen:

 1. Penisvergroting met frisdrank. Thuisrecordhouder voor de effectiviteit van penisvergroting. Het wordt op de volgende manieren toegepast:
  • dienbladen;
  • comprimeert en applicaties;
  • schrobben;
  • masseren.

  Dergelijke soda-manipulaties helpen de bloedstroom in het penisgebied te verhogen en, volgens de verzekering van mannen die dit product hebben gebruikt, de penis aanzienlijk te vergroten.

 2. Voedingssupplementen voor potentie. Alternatieve medicijnen om de penis te vergroten. Dit omvat verschillende hormonale en kruidenpreparaten, pillen, gels, crèmes, enz. Dergelijke samenstellingen helpen het bloed vrijer naar het bekkengebied te stromen, bloedvaten te verwijden en tegelijkertijd de penis te vergroten.
 3. Mondstuk. Geschikt voor mannen die hun penis echt willen vergroten vlak voor de coïtus. De bijlagen corrigeren niet alleen de grootte van de penis, maar verbeteren ook de erectie.
 4. Ter informatie.Deze spuitmonden zijn gesloten en open. De eerste zijn ontworpen om de lengte van de penis te vergroten zonder het huis te verlaten; om de dikte aan te passen, is het logisch om een ​​open versie te kopen. Penisvergrotende tips zijn meestal gemaakt van siliconen of latex. Ze helpen de penis met 3-10 cm te vergroten.

 5. Lipofilling. Een bloedeloos alternatief voor chirurgie. Een speciale naald wordt gebruikt om vet in het lichaam van de penis te injecteren, dat uit elk deel van het lichaam van de patiënt wordt gepompt. Met behulp van een dergelijke manipulatie worden de grootte en breedte van de penis aangepast, waardoor deze langer en dikker wordt. De methode veroorzaakt praktisch geen bijwerkingen, aangezien het ingebrachte materiaal van de patiënt is, dat wil zeggen dat het als biologisch compatibel wordt beschouwd. In plaats van vetweefsel kan hyaluronzuur worden gebruikt, maar het effect van dergelijke injecties verdwijnt na 1 jaar.
 6. Pillen voor penisvergroting. Een andere manier om uw penis te vergroten zonder operatie.
 7. Operatie. Het wordt als laatste redmiddel gebruikt als de grootte van de mannelijkheid echt onbeduidend is en als andere methoden voor penisvergroting direct thuis geen resultaten hebben opgeleverd. De operatie omvat het doorsnijden van het ligament in de schaamstreek en het verlengen van de penis vanuit dit gebied. Bovendien worden het lichaam van de penis en het plastic van de weefsels van de schaamstreek gefixeerd. De gemiddelde toename na zo'n ingreep is 5 cm. Het voordeel van deze augmentatieprocedure is dat de verkregen resultaten voor altijd bewaard blijven.
 8. Producten voor penisvergroting.

Penisverlenging is een proces dat bijna elke man zelfstandig kan beheersen. Voor dit doel zijn bijna alle beschikbare moderne remedies geschikt, inclusief verschillende zalven, injecties en andere medicinale of niet-medicinale preparaten. Als er geen vertrouwen is in traditionele therapie, kunt u een alternatieve methode kiezen in de vorm van hangende gewichten, jelqing, frisdrankbehandelingen, enzovoort. De juiste aanpak van de oefeningen en de systematiek in de uitvoering ervan zullen helpen om in relatief korte tijd significante resultaten te behalen.