Maxisize Kopen de Apotheek

De crème kan niet worden gekocht bij de apotheek

Maxisize-crème wordt niet verkocht in apotheken. U kunt penisvergrotingscrème alleen op de officiële website in Nederland kopen. Om te bestellen, moet u het formulier op de website invullen en de vragen van de operator beantwoorden. De crème wordt anoniem onder rembours per post bezorgd.

Maxisize wordt niet alleen gebruikt om de penis te vergroten, maar ook om de erectie te verbeteren, het libido te verhogen en de duur van geslachtsgemeenschap te verlengen. De crème is geen medicijn en is niet verslavend. Door het gebruik van de crème wordt binnen een week een positief resultaat behaald.

Kan Maxisize voor seks worden gebruikt

De crème wordt rechtstreeks op de penis aangebracht met masserende bewegingen. Een half uur na het aanbrengen, als gevolg van de gevoeligheid van de bloedcirculatie en de groei van penisweefsel, neemt de omvang toe en voelt de man een golf van energie en seksuele opwinding.

Hoelang kan de crème worden gebruikt

Een potje crème gaat ongeveer 15 dagen mee. De effectiviteit van de crème hangt af van de anatomische kenmerken van het lichaam. In 97% van de gevallen, na een maand gebruik, neemt de penis toe met 5 cm in lengte en 60% in dikte. U kunt de crème op de website bestellen.